Veltlínské zelené 2023
Zlatá medaile Salón vín ČR 2025
Náš veltlín pochází z nejstarší vinice v Žabčicích,
u které je zvolený pěstitelský tvar jednoduchá záclona.
Což dalo za vznik vínu s mohutnou a zároveň šťavnatou chutí.
Zlatá medaile Salón vín ČR 2025
Náš veltlín pochází z nejstarší vinice v Žabčicích,
u které je zvolený pěstitelský tvar jednoduchá záclona.
Což dalo za vznik vínu s mohutnou a zároveň šťavnatou chutí.
Víno z řady NATURE, které kvasilo a následně zrálo 12 měsíců v novém 500 litrovém dubovém sudu z francouzkého bednářství François Frères.
Výrazný ve vůni a plný v chuti.
Tramíny pocházející z hroznů vypěstovaných v Žabčicích se řadí mezi nejvoňavější a nejvýraznější na celé Moravě.
Poznejte kouzlo našeho nejvoňavějšího vína!!
Pozdní sběr
Polosuché.
"Čím je život, není-li vína."
Základem našeho FRIZZANTE je víno odrůdy Cabernet Moravia, které určuje vůní a chuť. Jemné perlení vzniká ve víně za pomocí technologie sycení vína oxidem uhličitým, přímo při lahvování.
FRIZZANTE vychutnávejte jako šumivá vína ideálně při teplotě 6-8 °C, jež jemně doplní atmosféru letních dnů, buď samotné nebo v míchaných nápojích.
Naše koření života.!!
Vítěz soutěže Víno regionu Židlochovicko 2024
Pozdní sběr
Suché
Hradní víno
Poznejte náš Hibernal z vinice, která se nachází ve Fürstenberské zahradě Pražského hradu.
Základem našeho FRIZZANTE je víno odrůdy Chardonnay, které určuje vůní a chuť. Jemné perlení vzniká ve víně za pomocí technologie sycení vína oxidem uhličitým, přímo při lahvování.
FRIZZANTE vychutnávejte jako šumivá vína ideálně při teplotě 6-8 °C, jež jemně doplní atmosféru letních dnů, buď samotné nebo v míchaných nápojích.
Tento Vlašák pochází z hroznů napadených ušlechtilou plísní BOTRYTIS CINEREA, díky které došlo k odparu vody z bobule, zakoncentrování látek uvnitř ní a vzniku vína nezaměnitelné vůně a chutě.
,, Král vín a víno králů.“
Sytě zlatožlutá barva s jantarovými odlesky.
Vůně je intenzivní a opulentní, s výrazným projevem dubového zrání – vanilka, hřebíček a karamel.
Chuť je plná, strukturovaná a svěží, připomínající žlutý ringle, karambolu a citrusové plody, s lehkým nádechem sladkého koření.
Vhodné ke grilovaným krevetám na bylinkách.
Víno z řady NATURE, které zrálo 24 měsíců na jemných kvasničných kalech, bez přidaného oxidu siřičitého.
Pro takto dlouhou dobu zrání, byly použity nové sudy ,,barrique'' z francouzkého bednářství François Frères.
Jakostní víno s přívlastkem VÝBĚR Z HROZNŮ.
Suché.
Vína řady NATURE jsou vyráběna nejpřirozenější metodou. Zrají výhradně v dubových sudech na všech kvasničních kalech minimálně 12 měsíců a bez přidaného oxidu siřičitého.
Jakostní víno s přívlastkem VÝBĚR Z HROZNŮ.
Suché.
Víno z řady NATURE, které kvasilo a následně zrálo 12 měsíců v novém 500 litrovém dubovém sudu z francouzkého bednářství François Frères.
Moje úspěchy.
„Je více filozofie v láhvi vína než ve všech knihách.“
Pronikavá a intenzivní vůně i chuť.
Vyzkoušejte náš Hibernal, který dozrál těsně pod hranicí výběru z bobulí.
,, Slunce Moravy ''
Hrozny pochází z vinohradu nacházejícího se přímo v srdci Pálavy, a to v obci Pavlov.
„Víno působí, že i moudrý zbloudí.“
Mohutná a plná Rulanda, která zrála 12 měsíců na jemných kvasničích kalech.
„Růžová není jenom barva, je to styl.“
Je svěží, voní po rybízu a má nízký alkohol..
To je naše růžová Moravia.! Vhodná k letnímu pití.
Víno z řady NATURE, které zrálo 24 měsíců na jemných kvasničných kalech, bez přidaného oxidu siřičitého.
Pro takto dlouhou dobu zrání, byly použity nové sudy ,,barrique'' z francouzkého bednářství François Frères.
Jakostní víno s přívlastkem POZDNÍ SBĚR.
Suché.
"Při vítězství si jej zasloužíš, při porážce jej nutně potřebuješ. "
Vína řady NATURE jsou vyráběna nejpřirozenější metodou.
Zrají výhradně v dubových sudech na všech kvasničních kalech minimálně 12 měsíců a bez přidaného oxidu siřičitého.
Moravské zemské víno.
Pro naše oranžové víno jsme zvolili odrůdu Pálava, která 50 denní macerací hroznů a dvouletým zráním v dubovém sudu získala svůj intenzivní a nezaměnitelný projev.
Moravské zemské víno
suché